Sista bilden ni får på mig som blekfis

Nästan lika blek som Amanda ju! hahahaha skojja <3<3

SISTA DAGEN I SKOOLAN

m.o.n.g.o

bloooood

Förutom att jag började blöda på foten idag har det varit en bra dag! Tror att jag slog i den när vi dansade chottis eller nått! haha

Jag har söta grannar

ja jag vaknade 05.30 idag och har inte somnat om

Har ni tänkt på vad galet intressanta vi människor är! Jag menar i mitt liv har det hänt en så himla massa och en miljard erfarenheter har gjort mig till den jag är. Och det är precis samma sak med hon som står i korvkiosken och min gamla no-lärare. Fatta var mycket som har hänt i allas liv!? När bara jag är galet intressant liksom och då har jag ändå levt med mig själv i 17 år! OMG nu kom Veronica Maggios låt 17år upp i mitt huvud! jag har alltid tänkt att jag inte kan sjunga den för jag är för gammal men hon sjunger ju 17! yes.
En annan sak också. Har ni (oj det här blir bra) tänkt på nån gång hur coolt tänket är! Asså jag insåg just hur coolt det är! Vi kan ju tänka precis vad vi vill! Nu tänker jag på en blå ko, nu på min nysning. Ja ni fattar va? Fett coolt

titta alice vad jag kan!

heheheee It´s magic

wejo

jag har glömt att berätta vad jag vaknade av imorse! Ta fram anteckningsblocken nu! Jo av värsta läskiga mardrömmen!! Jag visste typ att jga drömde och jag ville bara vakna upp men jag kunde inte styra mina känslor utan var riktigt riktigt rädd! vaknade med en puls på 200 typ.
Förresten så var thaiboxningen skitkul!! vår tränare sa "när fick du så lätta ben!?" (det var en komplimang) för jag sparkade så högt hahaha. Nej men idag var det kul och  här har ni honom förresten! knockoutARN

onsdagen

EKG undersökningen var intressant. Man blev fastkopplad i en massa små slangar typ och sen fick man cykla och så mätte hon blodtryck ett antal gånger och så sa man hur jobbigt det var typ. Hon sa att det såg bra ut i alla fall! Låg där i sporbh och frågade lite läkarfrågor också haha!
sen blev det en diskussion vid middagsbordet också om hur man egentligen mäter blodtrycket. som tur va ringde mamma precis så hon kunde svara! haha
nu ska jag iväg och boxas! peace

LÄS

men GUUUUUUUUUUUUUUUUUUD

jag har ju glömt att visa upp min nya reflex! /stolt muminägare

.

Skulle nog egentligen bahöva träna nu och bli av med lite energi i kroppen...... daaamp

gaah

Idag har jag tillbringat alldeles för mycket tid inne på facebook! Hatar när man bara väntar på att nån ska logga in och så gör den aldrig det... Men jag har lagat chickennuggets också! mycket gott blev det faktiskt. Nu ska jag skriva en bocka av lista på allt som ska göras innan Thailand! Imorgon blir det hälsotest eller det blir som branmannatestet men inte lika tufft! De ska kolla hjärtat och så... Även detta är mitt emot Af... nån som försöker ge mig ett tecken eller?

den här är så himla bra! (jag bestämde mig just för att jag ska sluta svära! eller kanske inte)

Det kom upp lite bilder från Secos utbildning Inspiration

Ni får dom där jag var med eftersom jag bestämmer här

Det är KRIG

animated gif how tohahahahahaha (men jag menar det!)

beroende

Äter du för mycket godis, kakor och läsk? Eller du kanske överäter mat. Testa dig om du är sockerberoende.

Sockerberoende en allvarlig sjukdom
Så mycket socker innehåller produkterna
Så blir du av med sötsuget
Fredriks GI-skola

Självdiagnostest:
- Har Du, under senaste året, någonsin ätit mer sötsaker än du tänkt dig och/eller fortsatt använda sötsaker när du inte tänkt dig det?

- Har Du, under senaste året. försummat några av dina vardagliga åtaganden på grund av att du ätit för mycket sötsaker?

- Har Du, under senaste året, känt att du vill eller behöver ändra ditt sätt att äta eller handskas med sötsaker?

- Har någon, under senaste året, till exempel familj eller vänner, klagat på hur mycket eller när du äter sötsaker?

- Har Du, under senaste året, någonsin varit helt upptagen av tankar på när du skall få äta eller köpa sötsaker?
- Har du, under senaste året, någonsin använt sötsaker för att lindra känslomässigt obehag såsom nedstämdhet, ilska eller tristess?

Med två eller flera positiva svar finns en stor risk att du utvecklat ett missbruk eller beroende.

Källa: Bitten Jonsson center

språkdag

nu bär det av till Etnografiska museet för att lära sig mer om inkaindianerna...
Fast det kanske blir lite intressant ändå 

måndag

är nu nästan helt klar med min labbrapport som ska in nån gång denna höst (inte ute i sista minuten yes!)
firar med sista avsnittet av svenska hollywoodfruar! för tillfället bli agnes nicole masserad tillsammans med sin nakenhund av en sjungade man

seriöst

MINDRE ÄN EN VECKA KVAAR

galet! synd bara att de har översvämmning och krokodiler på rymmen

babobroeba

det snurrar i min skalle och jag tänkte ta ett bad :)

aaaaaaaaaaaaaaa

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aföeosdghsfjl*k
sdfgsäfkhlj'Äö'
'zafxghgjh
axëdcpb cjv k

fet helg!

Idag träffade jag först David och hade det grymt på fotografiska! Bästa utställningen var av Nick Brandt på djur och natur i Afrika GALET coola och uttrycksfulla! Sen skulle jag hem och plugga men iställer vände jag i liljeholmen tillbaka till slussen och åt tunnbrödsströmming med Åsa och Astrid för att sen bege oss till chokladmässan! Eftersom David berättade hur najs det var kunde jag inte låta bli... så ja sen blev det roffaroffaroffa och jag har insett att jag egentligen inte gillar choklad så mycket... men det är ju bra! haha
aaaaah så galet snygga!!

I felt like your eyes wanted to tell me something

Fett värd kväll! dansdansdansdans
nu blir det sängen!

partybyxorna på

nu blir det disco!

.

Mål

Mål. Målet med livet är något jag många ensamma stunder har funderat på. Är man ensam kan frågan äta upp en och allt bli totalt meningslöst. Men om man hade en mening med livet ska man då bara dö när den är uppfylld? Om vi säger att älska är meningen med livet. Då borde man ju när man upplevt kärlek kunna var nöjd med livet och lika gärna "ta sig vidare". Det är i alla fall det jag tror händer när man dör. Jag är verkligen inte rädd för att dö. Men folk dör ju varje dag. Har de då uppnått sitt mål med sina liv? Tänker man så känns det som att livet inte alls har ett mål. Livet består kanske av flera mål. Eller behöver man ens ha mål? Jag gillar ett citat som lyder "du får bara en resa genom livet, så glöm inte att stanna ibland och lukta på blommorna på vägen". Kanske är livet en resa. Kanske en av många? Handlar livet om att lära sig så mycket som möjligt, ha så kul som möjligt, utvecklas så mycket som möjligt. Nej mycket. Varför ska allt handla om mycket? Jag gillar inte att mycket skulle ha något med livet att göra.
Men om jag sitter här i mitt hus och undrar över min mening med livet vad har då de i U-länderna för mening med livet egentligen? Där kan man ju inte snacka om mycket i alla fall. Men de tar sig ändå igenom dagarna. Samma dagar som jag tar mig igenom. Om man arbetar för att hjälpa de som har det sämre, är det då en mening med livet? Då är det väll känslan som är meningen.
Jag är väldigt prestationsinriktad. Ambitiös kanske man kallar det. Det är inte så att jag vill rädda världen eller nått. Men jag strävar av någon anledning mot att prestera. Är det även då känslan efter att ha lyckats med något bra som är mitt mål. Eller om det nu inte finns mål, det som driver mig genom dagarna?
Alla människor måste bli bekräfade har jag insett. På ett eller annat sätt. Man blir hellre hatad än inte betraktad alls.
Vad är egentligen att älska? Är det att kunna offra sitt liv för någon annans? Jag tror det. Fast ändå inte. Livet är ju det ändå vi egentligen äger på riktigt. Fast det gör man ju egentligen inte om man tänker på när vi föds. Känslor är ju livet också. Känslor. Det är känslor som driver oss att göra saker. Vill alla uppnå samma känsla? Strävade Hitler efter samma känsla som ett fattigt barn i Uganda gör för att ta sig egenom dagen? På något sätt tror jag det. Jag tror inte på att det finns onda och goda människor.
Om vi innerst inne omedvetet strävar efter samma känsla är det ju en anledning till att vi dras till varandra. Ingen vet ju sanningen. Fast sanningen kanske inte ens finns. Men alla behöver något att tro på. Att så många människor har samlats i olika religioner i världen för att dela sin tro är väldigt fashinerande. Jag delar ingen religiös tro. Inte än i alla fall. Men innerst inne tror vi nog alla på samma sak. Tills jag tagit reda på sanningen får jag helt enkelt nöja mig med känslorna i nuet. Lita på min magkänsla och helt enkelt leva i nuet. För det är ju faktiskt den ända sanningen vi vet. Nuet. Jag brukade ofta när jag var mindre tänka tanken att jag egentligen lever flera liv. Och liksom hoppar mellan dom. Men det ändå livet jag vet om är ju det som är precis nu. Vem vet, kanske är det jag som är kungen också, bara att jag inte minns det när jag är Mathilda igen liksom. För jag vet ju inte vad sanningen var för 1sekund sen och kommer aldrig få reda på det heller. Jag kör nog på att jag var kungen då ändå.

just det!

Det var inte bara Hair som var intressant med gårdagen! Vi åt innan på Mongolian barbeque eller nått. Och det var jättegott! Man får plocka saker som dom sedan wokar typ. Ja men vet ni vad vi hittade i en av matkastrullerna!? KYCKLINGFÖTTER! Med klor och allt! Fan vi sa att vi skulle prova men det bleev inte så... shit vad äckligt det såg uthaha ja typsåhär

hårhårhår

Igår var jag och såg musikalen Hair. Det var nypremiär på Stadsteatern och pappa hade bokat bilketter redan i mars så det var han, jag, mamma och min kompis hanna. Den var skitbra! Det är fan svårt att beskriva haha men riktigt bra var den! Mycket musik, de sjöng asbra tilllsammans och dans, hippie ja NAJS. Man ville liksom bara vara med dom och knarka fast ändå inte knarka men dansa och allt!

aldrig mera krrrrrrriiiiiiig

skolan var knäpp... lunchstället dumt, secos utbildning inspirerande, vädret iskallt, musikalen händelserik (jag ska sjunga solooo), och jag trööööttt
god natt

amandas bild från Thailand <3

idag blir det först spanska, matte, svenska och sen lunch.
efter lunchen åker jag direkt till fryshuset där seco-utbildningen Inspiration hålls 13.00-19.30
seen åker jag en stund till musikalen och därefter blir det hemfärd vid 21.00. Yes proppad dag!

what doesn´t kill you makes you stronger

nu blir det boxning

how to make gif

det kanske är kustbevakare jag ska bli!

Inatt kom frosten, även hos mig

Nu är det mörkt! Jag ska åka ut långt bort med nån buss från Slussen för att besöka kustbevakningen. Det ska bli mycket spännande! Sen blir det hårdplugg och thaiboxning. Ifall ni tänkte stalka mig

morot

Ibland är drömmar bara elaka

<3

vet ni?

vet ni vad min pappas reaktion var på att jag försov mig imorse förresten?
han sa "det är nog nyttigt för dig att försova dig ibland! hahaha hur reagerar era föräldrar?

var så goda

-Försov mig en timme idag för min väckarklocka ringde inte
-åkte bussen HELT ensam ut till ågesta
-hade brandkemi
-blev med typ 50 andra vittne till hur en klasskompis höll på att kvävas i matsalen! jättedramatiskt men han klarade sig bra och åkte iväg i ambulans på eftervård typ
-åkte förbi skolan på hemvägen för att hämta matten och såg min gamla gympalärare springa förbi! vi kallade honom snygglelle haha
och nu har jag gjort lite allt möjligt ointressant!

lärdom

En sak har jag verkligen lärt mig nu i och med elevkåren i alla fall! Det är vilken makt man har som kår på en skola med 1200 elever! Vad man är intressant för företag som vill sälja produkter. Det måste man visst lära sig att utnyttja! Har nu haft två genomgångar av studentmössor och muteriet är den avgörande faktorn tydligen

referat skol-dm finalen! :)

11-10-10

Det är inte varje dag som man får skriva referat från två skol-DM finaler, med VGY inblandade! Både tjejerna och killarna hade som bekant kvalificerat sig för final och de spelades torsdag/fredag.
Först ut var tjejerna, som i torsdags, dagen efter semin, ställdes mot Tibble Gymnasium på Zinkensdamm. Tibble har fotbollsinriktning på skolan och enligt sin hemsida "certifierade tränare från AIK och Täby IS". Vad hjälper det när 16 stenhårda tjejer från VGY står på andra planhalvan?

Inledningsvis var det lite nervöst i båda lagen, men när Värmdö hade skakat av sig de värsta nerverna så tog vi tag i taktpinnen. Efter en period av bra spel och hög press från Värmdölaget, så gör vi 1-0 på en individuell prestation.Cattis Dahlström får bollen en bit utanför Tibbles straffområde. hon drar två försvarare och ser att motståndarmålvakten står för långt ut. Hon visar iskyla när hon helt oväntat lobbar in bollen, helt otagbart! Ju längre matchen lider så blir Tibble mer och mer frustrerade. Värmdö fortsätter kontrollera matchen och Tibble tar ut sin frustration på domaren, vilket resulterar i ett antal gula kort. Vår egen Lisa Björklund drar även hon på sig ett gult kort för snack och byter ut sig själv för att inte riskera en utvisning... I slutminuterna så hamnar Ida Jansson i en duell med motståndarmålvakten. målvakten försöker rensa, men gör det inte bättre än att bollen studsar på Ida och i en perfekt båge in i mål. 2-0 och saken var klar! Att Nicolina Knapp också drar på sig en varning i slutet var mer av akademisk betydelse. En mycket stabil seger för Värmdö, som vann för att vi var mer organiserade, jobbade för varandra och framförallt fokuserade på rätt saker när Tibble mest gnällde på domare och med-/motspelare. Vild segerglädje hos Värmdötjejerna efter denna historiska skol-DM seger. värmdös bästa resultat tidigare är två andraplatser, så grenansvariga Fredrika HartzellEmma Möllare och Cattis Dahlström fick kröna sitt fina arbete med laget med ett guld sista året - jättekul!
Fint betyg till alla tjejer i Värmdö, men extra plus till målvakten Rebecka Gärtner. Hon spelar klokt och står rätt. Dessutom är hon duktig på att hålla bollen, så det inte blir farliga returer. Lisen Arvidsson spelar klokt och förståndigt i backlinjen. På mittfältet fick rutinerade duon Emma Möllare och Nicolina Knapp briljera med stabilt spel. trots vissa individuella topprestationer så är det laget som tar denna seger. Vi har mött motståndare på vägen, som har varit starkare på pappret, men vårt lagbygge är mycket svårslaget! STORT GRATTIS TILL GULDET, TJEJER!

jag ska aldrig mer sitta ner i onödan

10 TIMMAR! Det räknade vi ut idag på hälsopedagogiken att vi sitter om dagen! jag blir typ äcklad. Att vi sen går och lägger oss trötta efter en "hård" dag det är läskigt. Så nu blir det gågågå och åtminstone ståståstå.
bort med stolen stå på knä! hahahaha åh vad jag är udda

såhär ska det se ut!

DSC_0402.jpg

taggarå

ÄLSKA känslan då man lypsylat (stavas det så...) läpparna kvällen innan! wonderfuuul.
BARA TVÅ VECKOR KVAAAR AAAAAH
nu blir det gofrukost!

?

När kommer livet sluta vara så jävla upp och ner hela tiden! jag blir galen

ja jag är väll lika förvirrad som detta bildspel blev...

Dagen består väll av plugg. Har missat lite i och med skol-dm och kommer missa hela torsdagen också och veckan i Thailand... hehehm...
online gif animator

fint sagt


"man får bara en resa genom livet, så glöm inte att stanna upp och lukta på blommorna"
tyckte den här bilden passade gaanska så bra in :)

pappa har alltid rätt

Har nu legat i badet och övat manus! Jag ska läsa en Strindberg text om kamp i Stockholm typ spelandes en teaterjournalist som är lite kär i Strindberg. Ja det är svårare än det låter! haha. Pappa hade rätt om att jag kommer hitta mina "prestationsmål" även i musikalen. Men det är nog rätt nyttigt det där med teater ändå. och det känns i alla fall som att jag blir lite bättre

idolerna måste fått en ledig dag eller nått

eftersom jag såg både amanda fondell och molly på stan idag! amanda satte sig brevid mig i tunnelbanan!! haha
ni får dom på klipp också för dom är så sjukt grymma!

lördagens

kärlek

Han måste våga

så är det bara.

Puh

"Om personen du talar till inte tycks lyssna , var tålmodig , det kan helt enkelt vara så att han fått lite ludd i ena örat ." - Nalle Puh

4 matcher senare

Fredagar är inte roliga dagar för min klass. 08.20-16.30 med eng, sve (idag ska vi skriva en uppsats om epoker på båda dessa lektioner), fy-labb, lunch kemi-labb, fysiklektion, kemilektion. Jag får känna träningsvärken i kroppen och tänka på GULDET vi vann igår :D. Skön fotbollscomeback alltså!  Lite synd bara att INGEN var där och kollade från skolan eftersom rektorn inte ville ge giltig frånvaro!? riktigt dåligt när vi faktiskt spelar FÖR skolan, vilken tack!

guuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUULD

Mongo tjej med nytvättat hår

Idag har jag alltså vunnit en semi-final i skol-dm och satt en straff! Och sen åkte jag och Amanda ut till Ågesta (där resten av klassen var) bara för att på bussen där en timme senare se hela klassen komma på för att de slutat en timme tidigare! liiite fail. menmen. Sen åkte jag hem och baaadade länge för att mjuka upp min träningsvärkiga kropp lite! hehe och så pluggade jag lite. Efter maten låg jag utslagen i framför tvn ett tag och nu ska jag försöka tagga upp för final imorgon!! = SOVA animated gif how to

what are words

DSC_0378.jpgDSC_0380.jpg

vi vaaaaaaaannnnnn!!!!

NU TAGGAR VI FÖR FINAL IMORGON!

Det där med spanskan...

Varje gång jag sitter hemma och försöker plugga spanska blir jag bara mer taggad på att åka utomland och lära mig på riktigt! Men nu har jag insett vad mycket man kan välja på! Och alla har ju sina för och nackdelar...
-volontärarbete
-språkresa
-språkresa med olika aktiviteter
-bara åka på språkresa, utan organiserat boende mm
-jobba som aupair
-språkresa och volontärarbete
OCH SEN
- med vilken organisation
- hur ska jag bo
- vad kostar allt
- hur bra spanska kan jag egentligen
- kommer det vara värt det
vore skönare att bara skita i det....
men nej jag ska inte ge upp! nu är det ju sista året jag läser spanska så gör jag inget mer kommer ju det jag kan säkert försvinna bort

det känns ändå ganska bra att tagga för match igen

Kan ju ändå inte göra mer än mitt bästa liksom...

är fett nervös inför imorgon...

Skoldm mot en fotbollsskola... rättvist! får se hur mycket som sitter kvar denna gång. Hittade några bilder från gamla hemsidan :)
11an var jag :)

har varit i skolan på en lektion och sen träffat Hanna

DET KOMMER EN NY SÄSONG AV OUTSIDERS!!! efter typ tio år! börjar om 3 min! plus ny top model säsong!! shit nu blev det mcyket att görA

imagine

volontärarbete

kanske blir till att åka till Catalunya i sommar och jobba för att behålla artrikedomen bland fåglar! vi får se! haha

astrid kommer garva nu

Men jag tänkte skriva ett inlägg om skolidrotten! Vi hade ju prov i hälsopedagogik igår och då var en fråga hur man kunde från individnivå till samhällsnivå öka den dagliga aktiviteten hos svenskarna typ. Och då skrev jag blablabla och att det var bra att skolidrotten ingick i skolan och så. Men så kom jag på att skolidrotten är alldeles för prestationsfixerad. Varför ska man ens bli betygsatt i det? Det suger och gör att de som är lite sämre i idrott blir ännu sämre (för de vill inte göra bort sig...) och de som är bra syns bara ännu mer. Det är min uppfattning i alla fall. Så det är bra att det ingår men man borde inte ha mer än betyg G tycker jag! Man ska komma dit och man ska röra på sig för att det är kul eller för att man vill motionera men inte för att man måsta prestera på varje lektion. Så nu tänker jag skita i betygspressen med gympan. Jag ska gå dit och ha kul bara och känna att det jag gör är bra för min kropp!

en bild från i fredags haha

thai igår var.... GRYMT ja det var riktigt kul att vi kom igång igen och jag tror att de hade saknat oss lite! Lokalen låg precis granne med Adolf Fredrik, asså mellan lilla och stora! Den var mycket fräschare och hade fönster! yes haha. Tre stora kamphundar var på plats också! men som tur var fastkedjade...
jag har förresten fått en BLODFLÄCK i ÖGAT! Jätteskumt men tydligen inget farligt... BARA ett kärl som har BRUSTIT... Vore coolt om jag kunde gråta blod

visste inte riktigt vad jag skulle skriva

vill du veta någonting!? så fråga uugglan! Känner ni igen den låten?? den dök heelt random upp i mitt huvud och så sökte jag på youtube efter den och det roliga var att den kom upp som "sökalternativ" fast tyvärr kom typ carola och en massa upp... Idag spelade jag ett värdeslöst spel när jag skulle åka hem! man skulle bara skaka telefonen så att några tärningar kastades hela tiden... Det var en lastbil som hade vält i en rondell vid årsta också?! Hur lyckas man välta sig själv liksom? Det har varit en bra dag. Jag fick mvg i kemin! och åt på chutney med åsa och suss. Snart ska jag träna thaiboxning!! den nya lokalen ligger typ precis vid adolf fredrik!? jag typ älskar den här låten

god natt

Har varit på mys med Miranda ikväll! det är mycket skönt och behövligt!
fick frågan av en kompis vad planerna för veckan var och svaret blev: jaa det är väll det vanliga skola, träna, musikal, elevkår, träffa en kompis och övningsköra. det är liksom okey att man är lite trött ibland insåg jag då!
är förresten VÄLDIGT glad att min kompis på kinden kom efter skolfotot! haha

min livsplan är ändrad

Efter en 70min promenad har jag insett att jag inte alls vill bli veterinär längre! Jag vill forska tror jag. Om livet och om hur allt funkar. Vad är egentligen energin i kroppen, alltså på riktigt? Ska googla det nu! haha
bilden föreställer en människa med armens i en kos röv, om ni inte ser det

mycket bra dag

Njuta

Det är ju en bra mening med livet? Idag har jag hittills njutit av att få ligga kvar i sängen efter att man vaknat, njutit av en god frukost med granatäpple, njutit att få ha tid med pappa och att jag lyckats köra landsväg med högsta växel och 80km/h. Nu ska jag iväg och träffa Åsa och Astrid och njuta av det underbara vädret. Livet känns bra då
såhär ska det se ut!

impulss

Följ inte den stig som leder någonstans. Gör istället en ny stig och lämna ett spår efter dig

RSS 2.0